MiVoice 6940 IP Phone

Οι χρήστες της συσκευής αυτής θα χαρούν, καθώς η δύναμη της αφής συνδυάζεται με την υπεροχή στη λειτουργικότητα που προσφέρει το MiVoice 6940 IP Phone.

Η λειτουργία Mobile device integration συνδυάζει άψογα το κινητό σας τηλέφωνο με το MiVoice 6940 παρέχοντας πρόσβαση στις επαφές και στις δύο συσκευές όπως και τις πληροφορίες ήχου. Οι κλήσεις στο κινητό σας τηλέφωνο μπορούν να απαντηθούν στο MiVoice 6940 όπως και κάθε άλλη κλήση, αξιοποιώντας την ανώτερη ακουστική απόδοση και την εργονομία του τηλεφώνου 6940 IP. Επιπλέον, ενσωματώνεται στο MiVoice 6940 μια τροφοδοτημένη θύρα USB κατάλληλη για τη φόρτιση κινητού σας τηλεφώνου.

ΚΥΡΙΑ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ

ΕΥΚΟΛΗ ΑΝΑΓΝΩΣΗ ΚΑΙ ΑΛΛΗΛΕΠΙΔΡΑΣΗ: Η έγχρωμη οθόνη LCD 7 ιντσών είναι εύκολη στην ανάγνωση και αρκετά μεγάλη ώστε εύκολα κάποιος να βλέπει πληροφορίες για τον καλούντα.

ΕΝΙΣΧΥΜΕΝΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΚΛΗΣΗΣ: Οκτώ προγραμματιζόμενα πλήκτρα μπορούν να χρησιμοποιηθούν για εμφάνιση κλήσεων ή αριθμούς γρήγορης κλήσης.

ΙΔΑΝΙΚΗ ΠΡΟΣΑΡΜΟΓΗ: Η θύρα επέκτασης αξεσουάρ και 70+ προγραμματιζόμενα πλήκτρα σας επιτρέπουν να διαμορφώσετε το 6940 ώστε να ταιριάζει με το στυλ εργασίας σας.

ΠΕΡΠΑΤΑΤΕ ΚΑΘΩΣ ΜΙΛΑΤΕ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ: Το ενισχυμένο, πλήρως αμφίδρομο μεγάφωνο σας επιτρέπει πολλαπλές εργασίες χωρίς διακοπή της συνομιλίας, ακόμα και με πολλούς καλούντες.

ΑΣΥΡΜΑΤΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ – BY DEFAULT: Το ενσωματωμένο Bluetooth 4.1 σας δίνει μεγαλύτερη εμβέλεια, καθαρότερο ήχο, μέσα από ένα βελτιστοποιημένο ασύρματο ακουστικό.