Είστε έτοιμοι να εργαστείτε από το σπίτι;

Είστε εσείς και οι υπάλληλοί σας έτοιμοι και εξοπλισμένοι για να εργαστείτε από το σπίτι όταν προκύψει η ανάγκη;

Το σημερινό εργατικό δυναμικό γίνεται όλο και πιο δυναμικό και ευέλικτο απαιτώντας εξαιρετικά αποτελεσματικές και ευέλικτες λύσεις «Εργασίας από το σπίτι» Work from Home (WFH), επιτρέποντας στις επιχειρήσεις να παραμείνουν συνδεδεμένες βελτιστοποιώντας την παραγωγικότητα. Η διασφάλιση της ομαλής μετάβασης και της εμπειρίας είναι ζωτικής σημασίας είτε οι εργαζόμενοι πρέπει να εργάζονται στο σπίτι, εν κινήσει ή στο σπίτι.

Η απομακρυσμένη εργασία δεν είναι μια νέα έννοια φυσικά αλλά υπάρχουν περιστάσεις όπου οι εργαζόμενοι θα μπορούσαν να εργάζονται από το σπίτι για να διατηρήσουν τη συνέχεια της επιχείρησής σας και να διατηρήσουν την κατάσταση ως έχει αν πάρουμε και ως παράδειγμα το ξέσπασμα της επιδημίας COVID-19. Εσείς και οι υπάλληλοί σας είστε έτοιμοι και εξοπλισμένοι για να εργαστείτε όταν προκύψει η ανάγκη;

Έχοντας τα κατάλληλα εργαλεία στη θέση τους είναι μια καλή αρχή.

Μια επιτυχημένη ρύθμιση απομακρυσμένης εργασίας θα πρέπει να μιμείται το κανονικό περιβάλλον σας όσο το δυνατόν περισσότερο, παρέχοντας το σωστό συνδυασμό εργαλείων, διαδικασιών και πρόσβασης, διατηρώντας καλή σχέση με την ομάδα, τους πελάτες και τους προμηθευτές σας.

Οι παρακάτω συστάσεις θα σας βοηθήσουν να δημιουργήσετε ένα αποτελεσματικό και ευχάριστο περιβάλλον εργασίας για απομακρυσμένους χρήστες και όλους τους υπαλλήλους σας.

Cloud-based

Η πιο κοινή πρόκληση της απομακρυσμένης εργασίας είναι η δυνατότητα πρόσβασης στα ίδια ακριβώς έγγραφα και πληροφορίες όπως και στο γραφείο. Με μια λύση βασισμένη σε cloud οι υπάλληλοί σας έχουν πρόσβαση σε οποιαδήποτε πληροφορία από οπουδήποτε.

All-in-one workspace

Η απομακρυσμένη εργασία εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από την επικοινωνία, έτσι ένα εργαλείο που επιτρέπει φωνή, βίντεο, μηνύματα, παρουσία, ηχοδιάσκεψη, κινητικότητα και ομαδική συνεργασία από μια ενιαία εφαρμογή, είναι must!

Meetings

Η σωστή λύση συνάντησης θα μετατρέψει τις αλληλεπιδράσεις σε απόσταση σε συνεργασίες χωρίς προβλήματα με αποτέλεσμα να φαίνεται σαν όλοι να εργάζονται από ένα δωμάτιο.

Σκεπτικό ορθής αντιμετώπισης

Ένα βασικό πράγμα που στηρίζει όλη την τεχνολογία είναι η κουλτούρα, η νοοτροπία και η συμπεριφορά των εργαζομένων. Ως εργοδότης μπορείτε να ενεργοποιήσετε τότε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο ενθαρρύνοντας μια κουλτούρα που να αγκαλιάζει την ευέλικτη νοοτροπία της διατήρησης της παραγωγικότητας, από οπουδήποτε.

Εάν δεν διαθέτετε επαρκείς δυνατότητες WFH, αυτή η αλλαγή μπορεί να φαίνεται σαν μια πρόκληση, αλλά η K. KYRIACOU ELECTRONICS LTD βρίσκεται σε εξαιρετική θέση για να σας βοηθήσει να δημιουργήσετε ένα απομακρυσμένο περιβάλλον εργασίας για όλους τους υπαλλήλους σας με την απομακρυσμένη λύση εργασίας της Mitel – MiTeam Meetings.

Οι συναντήσεις MiTeam είναι μία έξοχη λύση από τη σουίτα συνεργασίας της Mitel η οποία επιτρέπει στις επιχειρήσεις να διευκολύνουν έτη ρύθμιση την εξ’ αποστάσεως εργασία η οποία είναι τόσο αποτελεσματική όσο είναι και στο γραφείο!

Το MiTeam Meetings, που ενεργοποιείται από το MiCollab, σχεδιάστηκε για να βοηθήσει τις επιχειρήσεις να εργαστούν πιο αποτελεσματικά, ενισχύοντας το το workspace επικοινωνίας με άψογη μετάβαση μεταξύ τηλεφωνίας, βίντεο και δυνατότητες συνομιλίας chat, καθώς και μια συναρπαστική και διαδραστική εμπειρία απομακρυσμένης συνεργασίας – ανεξάρτητα από τη θέση του χρήστη.

Οι συναντήσεις MiTeam είναι μόνο μία ιδανική λύση από τη σουίτα συνεργασίας της Mitel, η οποία επιτρέπει στις επιχειρήσεις να διευκολύνουν ένα η απομακρυσμένη εργασία που έχει ρυθμιστεί, είναι τόσο αποτελεσματική όσο είναι στο χώρο!

• Βελτιώστε τη συνεργασία και τη διασύνδεση με την ομάδα σας.

• Ενοποιήστε τα αποσυνδεδεμένα κανάλια επικοινωνίας με μια ενιαία εφαρμογή για να απλοποιήσετε τη συνεργασία.

• Μειώστε το λειτουργικό κόστος που προκύπτει από τη διαχείριση πολλαπλών εργαλείων επικοινωνίας.


Έτσι, ανεξάρτητα από το πού βρίσκονται οι υπάλληλοί σας ή ποιες συσκευές χρησιμοποιούν, μπορείτε να βασιστείτε στο Mitel για να κρατήσετε όλους συνδεδεμένους και παραγωγικούς.

Αγκαλιάζοντας την απομακρυσμένη κουλτύρα εργασίας το συντομότερο δυνατό ίσως είναι η απάντηση που θα βοηθήσει να αποφύγετε τις πιθανές διακοπές λειτουργίας και την απώλεια εσόδων κατά τη διάρκεια απρόβλεπτων περιστάσεων, ανοίγοντας το δρόμο για το εργατικό δυναμικό του μέλλοντος.